Jannie heeft mij goed geholpen om het antwoord te vinden op mijn loopbaanvraag, door het geven van passende opdrachten en de gesprekken die wij samen hebben gevoerd. Door het in te spelen op de huidige ontwikkelingen binnen de organisatie waar ik werk maar ook bij mezelf was het een traject op maat.
Margriet Balk
Heel fijn supervisietraject gehad met Jannie als supervisor! Fijne begeleiding in een veilige leeromgeving en Jannie weet goed tot de diepere lagen te reiken waardoor ik veel van de supervisie heb geleerd!
Lysanne
Jannie is rustig en belangstellend, maar ook confronterend. Ze is niet sturend, maar luistert heel goed en weet het gesprek goed samen te vatten en de juiste vragen te stellen. Ze weet op de een of andere manier ook een andere laag aan te spreken en is niet alleen praktisch. Ze spoort aan om actie te ondernemen en vraagt ook letterlijk wat ik ga doen, maar doordat we ook die onderlaag bespreken, kan ik die meenemen in mijn acties. Dus mijn onzekerheid en hoe ik daar mee omga bijvoorbeeld. Meer op de voorgrond treden en het zien als spelen. Ze geeft je het gevoel dat je het eigenlijk allemaal zelf hebt bedacht.
Anoniem
Met de hulp van Jannie ben ik minder streng geworden voor mezelf, en heb ik mijzelf de ruimte gegeven om langzaam en al doende te ontdekken wat ik wil.
Ellen
Jannie is een warm mens, waarbij het gelijk vertrouwd voelt om gevoelens en ervaringen mee te delen. Heel prettig om mee samen te werken!
Lisette

Frou Boomsma